Daghoroscoop gelezen,
maar vragen onbeantwoord?

Vraag het de astroloog
Elodie Hunting - Astroloog

Reacties

Ton:

Beste mensen,

Ik moet eerlijk zijn, ik ben een vrij nuchtere persoon. Ik moest nooit zoveel weten van dit soort zaken. Echter… Op dit moment gaat mijn leven niet echt lekker. Ben werkloos, zit behoorlijk in een dip. Heb dus veel tijd, ga dan surfen over het net. Daardoor ben ik nu al enkele weken begonnen met het lezen van mijn horoscoop via jullie site En tot mijn stomme verbazing…?

Neem vandaag. Ik ben gisteren bij een re´ntegratieconsulent geweest. Die doet een hoop goed werk voor mij waar ik dankbaar voor ben. Maar ik moest nog even een klein dingetje zelf regelen. Vandaag, wakker geworden, computer aangezet… Wat lees ik: "Die ene beroepskwestie is nog niet helemaal geregeld. Er is nog wat tijd voor nodig." Ja, ook ik ben niet van steen. Ik begin het een beetje eng te vinden, vooral omdat ik zo meer voorbeelden heb van de afgelopen tijd die angstig goed overeenkomen. Zou ik mijn nuchterheid verliezen?

Groetjes, Ton.


Monique:

Hallo,

Mijn naam is Monique en ik zag horoscopen en astrologie altijd eigenlijk als een beetje stoffig. Ik had geen idee waar je horoscopen en astrologie allemaal voor kunt raadplegen. Na een langere periode, meerdere keren gebruik te hebben gemaakt van jullie diensten moet ik toegeven dat er een nieuwe wereld voor mij is open gegaan. Astrologie en horoscopen zijn een goede spiegel voor jezelf. Geeft inzicht in zaken, gebeurtenissen en vaak ook advies. Of het nou gaat om liefde in het leven, vriendschappen, mijn werk en natuurlijk mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de balans in mijn relatie gevonden met mijn lieve vriend mede dankzij jullie diensten. Dus ik zou zeggen ga zo door en ik kom met regelmaat voorbij. Hartelijk dank voor jullie support.

Een verliefde Ram


Rianne:

Hoi,

Ik ben Rianne en ik woon Zaandam. Ik ben al jaren enorm ge´nteresseerd in horoscopen. Door mijn interesse ben ik me ook wat meer gaan verdiepen in de astrologie. En waar ik me mateloos aan irriteer zijn de vele nietszeggende horoscopen die in veel bladen te vinden zijn. Ik ben verheugd dat ik jullie diensten ben tegengekomen omdat me dit het gevoel geeft dat ik eindelijk serieus wordt genomen. Dank jullie wel dat jullie voor de mij en de vele mensen met mij horoscopen op de juiste manier tot uiting brengen. Ik wens dat jullie er nog heel lang mogen zijn.

Groetjes,
Rianne.


Kees:

Hallo,

Hoi mijn naam is Kees. En ja je leest het goed ik ben dus een jonge man van 28 jaar. Ik wil nu toch eens van de gelegenheid gebruik maken dat het de grootse onzin is om maar te denken dat horoscopen niet interessant zouden zijn voor jongens. Vooralsnog heb ik als jonge man alleen maar steun gehad aan jullie horoscopen. En de horoscopen die ik vaak raadpleeg maken mij ook nieuwsgierig. Norman kan het beter zeggen. Groet,

The secret of happiness is curiosity:
Norman Douglas