Daghoroscoop gelezen,
maar vragen onbeantwoord?

Vraag het de astroloog
Elodie Hunting - Astroloog

Onze Astrologen

Wij zijn er trots op om je kennis te laten maken met ons team van deskundige en geschoolde Top astrologen. Sommigen zijn auteurs, verzorgen opleidingen, geven lezingen en workshops. Al onze astrologen werken volgens de beroepscode van de AVN. AVN is de grootste astrologische vakvereniging van Nederland. Wij stellen je graag voor aan ons astrologenteam:
Leo Hunting en Elodie Hunting.


Leo Hunting

Ik ben door de AVN erkend praktizerend astroloog, heb een consultpraktijk en verzorg een intensieve astrologie - opleiding.

Ik ben 25 jaar docent in het middelbaar onderwijs geweest en heb met succes de opleiding SPSO tot counselor afgerond. Zo langzamerhand is niets menselijks mij meer vreemd.

De esoterische en kabbalistische kant van astrologie zijn mijn specialiteit. Ik heb trainingen ontwikkeld voor personele diensten binnen bedrijven op astrologische basis. Ook houd ik me bezig met Tarot, I Tjing, persoonlijkheidsontwikkeling, coaching en counseling. Dit alles komt tot uitdrukking in lezingen, cursussen en artikelen die ik hierover geschreven heb. Mijn boek 'Esoterische dimensies in Astrologie' is in januari 2004 verschenen en heeft intussen vele lovende kritieken gekregen. Dit boek is o.a. verkrijgbaar in de astroshop op deze site.

Ik zet me in om cliŽnten en cursisten tot bewuste keuzes te laten komen. Mijn manier van werken wordt gekenmerkt door 'drive', directheid, integriteit en inlevingsvermogen. Het verschijnsel mens is iets wat mij mateloos boeit, dit roept voortdurend verwondering op.

Een leidraad in mijn leven is: AL HET LIJDEN ONTSTAAT UIT ONWETENDHEID - BOEDDHA

Omhoog

Elodie Hunting

Ik ben mijn hele leven al omringd met astrologie. Voor mij is het eigenlijk nooit een fenomeen geweest waarbij ik me af moest vragen of ik er wel 'in geloofde'. Na mijn 20e ben ik zelf actief bezig gegaan met het volgen van opleidingen in de astrologie, maar ook met de raakvlakken zoals bijvoorbeeld tarot en kabbalah.

De traditionele westerse esoterie heeft mijn grootste aandacht. Astrologie is voor mij een prachtig referentiekader om het leven in al haar facetten te begrijpen. De manier waarop planeetstanden telkens zo mooi kloppen is iets waar ik me keer op keer over kan verwonderen. Iedere horoscoop heeft iets wat mooi en uniek is. Ik vind dat op zich al een wonder.

Ik heb een drie-jarige astrologische opleiding verzorgd en voer ruim 15 jaar een praktijk en ben ook door de ASAS erkend astrologe. Hierbij maak ik overigens ook gebruik van andere disciplines zoals boven genoemd. De gemeenschappelijke factor van dit alles is contact. Door contact zo zuiver mogelijk te krijgen en houden (met de aardse en de geestelijke wereld) komt er ruimte voor zelfverwerkelijking. Astrologie is hierbij een soort van gebruiksaanwijzing die je bij geboorte meekrijgt. De astroloog kan deze lezen en inzichtelijk maken voor de leek. Ik schrijf regelmatig astrologische artikelen voor dag- en weekbladen en internetsites. Ik ben 39 jaar (tweelingen) en moeder van drie kinderen.

Omhoog